Specialist in pijn
en vermoeidheid

Tijd voor een volledige aanpak! Dat is mijn drijfveer. Ik ben Tom van Summeren, specialist in pijn en vermoeidheid, en 16 jaar geleden gestart om te werken als therapeut. Dat is dan ook het moment dat mijn reis in de wereld van gezondheid begon. Maar eigenlijk begon deze reis al eerder. Als kind vond ik het al geweldig om praktisch, analytisch en oplossend bezig te zijn en dat zie ik als therapeut nog steeds in mezelf terug. De honger naar meer en de drive naar het vinden van een oplossing is er altijd geweest.

Dat heeft geleid tot het feit dat ik inmiddels drie opleidingen en vele uiteenlopende cursussen verder ben. Het begon met de opleiding tot fysiotherapeut, vervolgens de opleiding osteopathie en als laatste de opleiding kPNI. Met name deze laatste opleiding heeft ervoor gezorgd dat alle kennis die ik opgedaan heb met elkaar verbonden is geraakt. Het gaf me de laatste puzzelstukjes om als specialist met een complementaire behandelmethode te werk te kunnen gaan, met focus op het behandelen van pijn en vermoeidheid.

Daarnaast ben ik ruim tien jaar actief als docent. De passie die daar is ontstaan voor het enthousiasmeren van mensen in combinatie met mijn opgedane kennis en ervaring, heeft ertoe geleid dat ik heb gemerkt dat mijn manier van werken uniek en resultaatgericht is.

Dit heeft geresulteerd in het feit dat ik Revolutionair Behandelen ben gestart samen met mijn compagnon Menno Dekker. Revolutionair Behandel is een kennisinstituut waarin, Menno en ik, een eigen behandelmethode hebben ontwikkeld; de REVO-methode. Bij Revolutionair Behandelen kun je 1-daagse masterclasses volgen waarin wij deze methode leren aan collega’s, omdat ik het anderen ook gun volgens deze resultaatgerichte methode te werken.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik het totaalplaatje bekijk, op zoek naar de oorzaak ga, betrokken ben en streef naar een duurzame oplossing.

Lees meer +

STEL HET NIET UIT

Maak direct een afspraak

    Klik hier voor het privacy statement

    “Ik ben zeer tevreden over de specialist in pijn en vermoeidheid die mij heeft geholpen. Na teleurstellende ervaringen met verschillende therapeuten, vond ik eindelijk verlichting bij Tom. Hij analyseerde het geheel en gaf heldere uitleg over de oorzaak en de mogelijke oplossingen, die praktisch en eenvoudig waren.”

    Dee Wouters