Wat is Fysiotherapie?

Fysiotherapie

Fysiotherapie gericht zich op het behandelen van problemen met het bewegen van je lichaam, zoals pijn en bewegingsbeperkingen. Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van pijn en vermoeidheidsklachten.

Als je bijvoorbeeld last hebt van pijn in je spieren of gewrichten, of als je vaak moe bent en weinig energie hebt, kan fysiotherapie je helpen. Als fysiotherapeut kan ik je begeleiden bij het verbeteren van je conditie, het verminderen van pijn en het vergroten van je bewegingsvrijheid.

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

    Klik hier voor het privacy statement

    Zo zijn mijn behandelingen gericht op het verminderen van de pijn en het verbeteren van de conditie van je lichaam. Ik maak gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals oefeningen, massage, manuele therapie en ademhalingsoefeningen. Ik werk samen met jou om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

    Het doel van mijn behandelingen is om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk kunt bewegen en je je weer goed voelt. Door samen te werken, kun je je fysieke beperkingen overwinnen en je kwaliteit van leven verbeteren.

    “Ik ben zeer tevreden over de specialist in pijn en vermoeidheid die mij heeft geholpen. Na teleurstellende ervaringen met verschillende therapeuten, vond ik eindelijk verlichting bij Tom. Hij analyseerde het geheel en gaf heldere uitleg over de oorzaak en de mogelijke oplossingen, die praktisch en eenvoudig waren.”

    Dee Wouters