Wat is Osteopathie?

Osteopathie

Osteopathie is een effectieve en alternatieve geneeswijze die het hele lichaam behandelt als een geheel en niet alleen op het specifieke probleemgebied focust. Als gespecialiseerd osteopaat, richt ik me specifiek op het behandelen van pijn en vermoeidheidsklachten. In mijn ogen is deze integrale behandelwijze fascinerend effectief.

Een osteopaat onderzoekt altijd het gehele lichaam, om de oorzaak van het probleem te vinden. Dit kan bestaan uit een combinatie van massage, stretching en het manipuleren van botten en gewrichten, om het lichaam weer in balans te brengen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

    Klik hier voor het privacy statement

    Als je op zoek bent naar een oplossing voor je pijn- en vermoeidheidsklachten, dan biedt osteopathie wellicht de oplossing. Met mijn ervaring en training in dit specifieke gebied kan ik je helpen bij het vinden van de oorzaak van jouw klachten en je begeleiden bij het herstellen van je lichaam in een optimale staat van gezondheid en welzijn.

    Dus als je last hebt van pijn en vermoeidheid, wacht dan niet langer en maak een afspraak met mij als gespecialiseerd osteopaat. Dit kan als losstaande behandeling of als onderdeel van een integrale aanpak. Samen kunnen we werken aan een oplossing voor jouw klachten en ervoor zorgen dat jij weer optimaal kunt functioneren en genieten van het leven!

    “Ik ben zeer tevreden over de specialist in pijn en vermoeidheid die mij heeft geholpen. Na teleurstellende ervaringen met verschillende therapeuten, vond ik eindelijk verlichting bij Tom. Hij analyseerde het geheel en gaf heldere uitleg over de oorzaak en de mogelijke oplossingen, die praktisch en eenvoudig waren.”

    Dee Wouters