Wat is Orthomoleculaire therapie?

Orthomoleculaire Therapie

Als orthomoleculair therapeut ben ik gespecialiseerd in het helpen van mensen met pijn en vermoeidheidsklachten door het optimaliseren van hun voedingsstoffenniveaus.

Orthomoleculaire geneeskunde is een fascinerende benadering van gezondheid en welzijn die de kracht van voedingsstoffen en natuurlijke stoffen benut om het lichaam in staat te stellen zichzelf te genezen en te beschermen. Het fundament is dat wanneer ons lichaam de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt, we ons niet alleen gezonder voelen, maar ook in staat zijn om ziektes te voorkomen en ons immuunsysteem te versterken.

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

    Klik hier voor het privacy statement

    Als je pijn of vermoeidheidsklachten ervaart, kan het een goed idee zijn om een orthomoleculair therapeut te raadplegen die zich richt op deze problemen. Als therapeut kan ik jou helpen bij het identificeren van eventuele tekorten aan voedingsstoffen die verband houden met jouw specifieke symptomen. En kan ik jou advies geven over aanpassingen van jouw dieet of supplementen die jouw gezondheid kunnen ondersteunen. Het is altijd belangrijk om met een gekwalificeerde arts of therapeut te spreken, voordat je begint met het aanpassen van jouw dieet of inname van supplementen. Als orthomoleculair therapeut kan ik je helpen bij het optimaliseren van jouw gezondheid en het verbeteren van jouw kwaliteit van leven.

    “Ik ben zeer tevreden over de specialist in pijn en vermoeidheid die mij heeft geholpen. Na teleurstellende ervaringen met verschillende therapeuten, vond ik eindelijk verlichting bij Tom. Hij analyseerde het geheel en gaf heldere uitleg over de oorzaak en de mogelijke oplossingen, die praktisch en eenvoudig waren.”

    Dee Wouters